Wat wij doen voor ondernemers

Als ambitieuze ondernemer verstaat u uw vak. Toch krijgt u te maken met fiscale zaken waar u wellicht veel vragen over heeft. Zijn de investeringen die ik heb gedaan aftrekbaar? Kom ik als eenmanszaak in aanmerking voor de kleineondernemersregeling (KOR)? Het is fijn als u met dergelijke vraagstukken op iemand kan terugvallen. Een specialist die alle fiscale regeltjes op zijn duim kent en voor vele bedrijven in diverse branches de zakelijke inkomstenbelasting heeft gedaan. Regil ondersteunt MKB-ondernemingen, ZZP’ers en startende bedrijven op het gebied van boekhouding en belasting zodat zij zorgeloos vooruit kunnen.

Zakelijke inkomstenbelasting laten doen door een financieel expert

Inkomstenbelasting

Ondernemers betalen belasting over de winst van hun bedrijf. Laat uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen door een specialist om naheffingen en het mislopen van fiscale voordelen te voorkomen.

Lees meer

Aangifte omzetbelasting laten doen

Omzetbelasting

Als ondernemer bent u er zelf verantwoordelijk voor dat het juiste bedrag aan omzetbelasting (btw) bij de Belastingdienst terechtkomt. Laat Regil Financieel u hierbij helpen.

Lees meer

Hulp bij aangifte Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting

Als BV of NV betaalt u één keer per jaar vennootschapsbelasting. Het berekenen hiervan kan een flinke opgave zijn. Regil zorgt dat de aangifte correct is ingevuld en op tijd de deur uit is.

Lees meer