Wat wij doen voor particulieren

Als particulier kunt u bij Regil terecht voor alle veel voorkomende administratieve zaken en belastingzaken. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar we helpen ook klanten in de omgeving. Regil kan u van dienst zijn bij het aanvragen van toeslagen en aangifte van inkomstenbelasting of erfbelasting. Ook kunnen we voor u bezwaren indienen bij de Belastingdienst. 

Regil vindt het belangrijk dat mensen inzicht hebben in hun financiële situatie en dat er altijd meer geld binnenkomt dan dat er uitgaat. Indien er structureel meer uitgegeven wordt dan nodig, kan dit grote financiële gevolgen hebben. Regil biedt persoonlijke trainingen om uit de schulden te komen en af te rekenen met deurwaarders en incasso’s. Bekijk Schuldhulp en budgetcoaching voor meer informatie.

Belastingaangifte particulier

Belastingaangifte

Als particulier uw belastingaangifte overlaten aan een specialist is raadzaam indien u te maken heeft met bijzondere omstandigheden of simpelweg te weinig tijd heeft om er goed voor te zitten.

Lees meer

Erfbelasting berekenen door een specialist

Erfbelasting

Genoeg aan uw hoofd na het overlijden van een dierbare? Regil Financieel ontfermt zich over de aangifte voor u en zorgt dat u niet meer erfbelasting betaalt dan nodig. 

Lees meer

Budgetcoach bij geldproblemen

Geldzaken op orde

Houdt u elke maand te weinig geld over? Heeft u betalingsachterstanden of wilt u korte metten maken met uw schulden? Meld u dan aan voor onze training Geldbewust. U staat er niet alleen voor!

Lees meer