In maart komen de eerste reclamespotjes van de Belastingdienst al voorbij. Heel Nederland wordt opgeroepen om vóór 1 mei de belastingaangifte te versturen. Op basis hiervan wordt bepaald of u geld terugkrijgt of extra moet bijbetalen. Voor veel mensen behoort de belastingaangifte invullen niet tot de meest favoriete bezigheden. Een deel ziet er zelfs erg tegenop en blijft deze taak steeds uitstellen. Komt u er zelf niet uit of komt u tijd te kort? Schakel Regil Financieel in voor het aanvullen en controleren van uw aangifte.

Wanneer is het verstandig om de belastingaangifte te laten doen?

Niet iedereen hoeft bij een boekhouder aan te kloppen om zijn belastingaangifte te laten doen. In veel gevallen kunt u dit eenvoudig zelf regelen. Tevens heeft de Belastingdienst een groot deel van de gegevens al vooraf ingevuld. Toch kan het verstandig zijn om een belastingadviseur of een boekhouder in te schakelen. Dit geldt voor particulieren in een nieuwe financiële situatie (net getrouwd, nieuw huis gekocht) of als er sprake is van bijzondere omstandigheden waardoor de belastingaangifte direct een stuk complexer wordt.

Voordelen uitbesteden van de aangifte belasting

Het uitbesteden van de aangifte belasting voor particulieren heeft een aantal voordelen. Niet alleen bespaart u veel tijd, het neemt veel stress en kopzorgen weg. Door uw belastingaangifte aan een specialist over te laten, heeft u de zekerheid dat deze correct, volledig en keurig op tijd wordt verstuurd. U blijft achteraf niet zitten met vragen als “Heb ik dit wel goed ingevuld?”. Dat geeft rust. Wie de aangifte op eigen houtje doet, kan een belangrijke aftrekpost vergeten met als gevolg dat er te veel belasting wordt afgedragen. Juist aftrekposten staan meestal niet vooraf ingevuld. Een financieel expert weet welke kosten u mag aftrekken van de belasting. Denk hierbij aan zorgkosten, studiekosten of de hypotheekrente.

Wilt u als particulier uw belastingaangifte laten doen in Rotterdam? Het inschakelen van Regil biedt u de volgende voordelen:

  • U bespaart veel tijd
  • Geen zorgen over boetes of te weinig belastingvoordeel
  • De zekerheid dat uw aangifte correct is ingevuld
  • Persoonlijke aanpak; we denken echt met u mee
  • Ruim 10 jaar ervaring op de teller
  • Aantrekkelijk geprijsde totaalpakketten voor starters

Belastingaangifte ondernemers

Bent u ondernemer en wilt u de belastingaangifte uit handen geven? Ook hier kan Regil bij helpen. Ideaal indien u niet helemaal thuis bent in cijfertjes en de regelgeving. Wij weten precies welke cijfers u nodig heeft voor de aangifte en welke aftrekposten voor u relevant zijn. Bekijk voor meer informatie de aangifte voor de inkomstenbelasting.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Regil Financieel is gespecialiseerd in belastingadvies en belastingaangifte voor particulieren. Vanuit ons knusse kantoor in Rotterdam regelen wij de aangiftes en bieden we deskundig advies over financiële vraagstukken. Wilt u uw belastingaangifte toevertrouwen aan een specialist? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.