Regil is een Fiscaal adviesbureau gespecialiseerd in dienstverlening aan bedrijven en particulieren in Rotterdam en omgeving. Regil verleent verschillende diensten op gebied van accountancy en belasting.

Van fiscaal advies tot uw gehele boekhouding

Regil richt haar diensten voornamelijk op bedrijven in het MKB, ZZP’ers, startende bedrijven en individuen. U kunt bij ons aankloppen voor deskundig fiscaal advies over belastingaangiftes (ook van voorgaande jaren), het aanvragen van toeslagen of een voorlopige teruggaaf en advies over aangifte bij vermogen. Wilt u bezwaar maken tegen een belastingaanslag of toeslag? Regil kan u ook helpen bij het opstellen en indienen van een bezwaarschrift tegen een aanslag of beschikking van de Belastingdienst.

Bij Regil steken we ook graag de handen uit de mouwen om u totale ontzorging te bieden op het gebied van belasting en geldzaken. We bieden een breed aanbod financiële diensten aan particulieren en (startende) ondernemers, zoals het verzorgen van de boekhouding, administratie, en jaarrekeningen. Tevens kunt u bij Regil terecht voor schuldhulp, salarisadministratie en budgetcoaching.

Ruim 20 jaar ervaring

Regil heeft een unieke sociale benaderingswijze om organisaties en individuele personen te helpen bij het succesvol beheren van hun financiën. Met ruim 20 jaar ervaring streven wij u steeds beter van dienst te zijn en samen met u zorgen dat uw financiën op orde loopt terwijl uw bedrijft groeit en bloeit. Ons bureau staat geregistreerd in de registers voor Fiscaal adviseurs bij FSDC (Fiscaal studie en documentatie centrum). In Regil vindt u een betrouwbare sparringpartner en adviseur voor financiële vraagstukken.

Workshop Geldbewust

Regil heeft een training ontwikkeld om ook mensen met financiële problemen bij te staan. Deze training voorkomt dat men (dieper) in de schulden terecht komt. Tijdens een traject van zes maanden leert men geldbewust én zelfredzaam te worden. Zaken als budgetteren, het maken van een overzichtelijke administratie en spaardoelen komen in deze training aan bod. Bekijk Geldzaken op orde voor meer informatie.

Regil: flexibel en voordelig

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om met u mee te bewegen in plaats van andersom. Dit betekent dat u Regil kunt inschakelen voor tijdelijke óf permanente hulp in de boekhouding van uw bedrijf of huishouden. Ons bureau heeft jarenlange ervaring in verschillende branches en kan u van dienst zijn bij een breed scala aan financiële vraagstukken. Voor ondernemers en starters biedt Regil extra scherp geprijsde totaalpakketten. Dit totaalpakket bevat o.a. het opstellen van een balans-, verlies- en winstrekening en het verzorgen van belastingaangiftes.

Wat kunnen wij voor u betekenen?